SMJEŠTAJ

U lijepoj i mirnoj četvrti u centru Zagreba na adresi Jadranska 9 iznajmljujemo novo uređene sobe samo deset minuta lagane šetnje ili 2 tramvajske stanice od Trga Bana Jelačiča. Sobe se nalaze na stotinjak metara od Ilice, najduže i najpoznatije zagrebačke ulice i 300m od bolnice Sestara Milosrdnica u Vinogradskoj ulici. Također su nedaleko nalaze i bolnica Sveti Duh, Institut za tumore, Dom sportova.

Tramvajska stanica je na svega 3 minute udaljenosti.

Sve sobe imaju svoje moderno uređene kupaone sa tuševima, etažno centralno grijanje, mini bar, hladnjak, kuhalo za vodu, mikrovalnu pečnicu, LCD TV, HI FI glazbenu liniju, besplatni WI FI internet i poseban ulaz.

Sobe su opremljene novim namještajem, te kategorizirane sa tri zvijezdice što je maksimum za privatni smještaj. Uz sobe moguće je i koristiti lijepi i mirni vrt gdje se možete opustiti na svježem zraku, okruženi zelenilom.

Parking se nalazi ispred zgrade i ne naplaćuje se.

 

Naravno, šoping centar i svi muzeji su na dohvat ruke. Ulice, tržnice i crkve Gornjeg grada i Kaptola, veličanstveni su svjedoci prošlog vremena. K tome, šetajući ulicama srednjovjekovnog Gornjeg grada, možete osjetiti djelić hrvatske povijesti.

Copyright 2012 Smashvideo

  • w-facebook
  • w-tumblr
  • w-blogger
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now